Nieuws

Coverband StraX - Disco, Soul & Funk

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Register
Wednesday August 23, 2017

StraX - Disco, Soul & Funk

Novi it is!

StraX heeft een nieuwe zangeres. En wat voor een! Novi Dijk heeft een dijk van een stem en een schat aan ervaring. En het allerbelangrijkste: ze weet hoe ze on stage een feestje moet bouwen. Precies de vocaliste die we zochten. Wij zijn blij met Novi, zetten samen de punten op de i en gaan dan snel weer het podium op. Tot binnenkort!

BoeCult wat een boost!

Dat was te gek, daar in Boekel. We hadden al zo'n idee dat BoeCult 2014 best eens een feest kon worden en jawel, een feestje werd het. Een vol plein, een fijne sfeer: helemaal goed. Check de site van concertfotograaf Patrick Meurs maar eens.

Patrick was erbij in Boekel en zorgde voor erg fraaie beelden. En bekijk ook de foto's op de site van BoeCult, met een fijne impressie van ons optreden onderaan de pagina. Thanks Patrick, thanks Boekel!

Stilte voor de storm...

StraX staat momenteel wat minder vaak op het podium, al is dat slechts een kwestie van tijd. Want intussen zitten we niet stil. No way! Onze site heeft een fikse update gekregen en inmiddels staat ook onze fonkelnieuwe promo online. Bovendien hopen we je snel te laten weten wie de opvolgster van Milène wordt. We houden je op de hoogte!

Laat die zomer maar komen!

Ook zo'n zin in de zomer? Wij kunnen in elk geval niet wachten. Zeker niet nu er voor de zomermaanden weer wat mooie optredens in onze agenda staan. Zo spelen we begin augustus op Grote Beek Pop in Eindhoven. En niet lang daarna op BoeCult in Boekel. Naast StraX staan op beide festivals uiteraard nog een heleboel andere artiesten op het podium. Genoeg reden om erbij te zijn, toch? Hopelijk tot dan!

 

 Grote Beek Pop

Go for it, Milène!

Stel, zang en dans is je leven. Muziek is wat je drijft. En dan krijg je het aanbod om 9 maanden mee op cruise te gaan en aan boord mee te spelen in shows. Niet zo gek, dat onze zangeres Milène daar niet lang over na hoefde te denken. Inmiddels is ze in LA, klaar om de wereld over te gaan. Go for it, Milène!

Partytime in Dommelen

Benieuwd hoe je de hal van een bierbrouwerij omtovert tot een stijlvolle feestzaal? Vraag het de leden van de personeelsvereniging van Dommelsch maar.

Vanwege het 45-jarig bestaan van hun vereniging vonden zij het eind september de hoogste tijd voor een feest. Limousines brachten de gasten naar de entree, binnen wachtten een prachtige dansvloer, een groot podium en onder andere twee knallende sets van StraX. Mensen van Pevab: dank voor de uitnodiging en 'n geweldige avond!

Foto’s van het optreden vind je op onze Facebookpagina. En weten hoe het daar in Dommelen klonk? Luister dan via Soundcloud naar onze versie van September & Boogie Wonderland van Earth, Wind & Fire.  

Pics

BoeCult9.jpg